Pořídili jste si podlahový čisticí stroj KaiVac No-Touch Cleaning System řady 1700 nebo 1200 a potřebujete poradit s jeho nastavením a celkovým zprovozněním? Připravili jsme pro vás český překlad k americkému video manuálu přímo od společnosti Kaivac, Inc. Sestavení a nastavení tohoto čisticího stroje není nijak složité, ale manuál vám jistě pomůže a celou práci ulehčí.

Textový přepis video manuálu

Předtím nežli začnete s úklidem, je důležité si připravit svůj bezdotykový úklidový stroj.

Nejdříve se ujistěte, že máte všechny potřebné nástroje a přípravky, obzvláště kartáč na podlahu, odnímatelnou okenní stěrku a stěrku připevněnou ze strany úklidového stroje.

Dále naplňte nádrž na vodu pomocí připojení hadice k vodnímu zdroji. Zapněte vodu a vyčkejte úplného naplnění. Úplným naplněním nádrže tak prodloužíte interval nutný k dalšímu doplnění vody a vaše práce tak bude efektnější.

Pro zvýšení produktivity při čištění přidejte dva šálky urychlovače schnutí KaiDri do nádrže s vodou. Nyní zvolte správnou velikost přechodky podle návodu uvedeného na etiketě čisticího prostředku a připojte ji k uzávěru. Zkontrolujte, zda je k nádobě připojena hadička a poté zašroubujte uzávěr nádoby.

Pokud máte váš bezdotykový úklidový stroj s možností připojení dvou čisticích prostředků, opakujte tento postup i u druhého prostředku.

S nastavenou čisticí jednotkou a připojenými čisticími prostředky umístěte úklidový stroj před vchod toalet, otočte etiketu manuálu na stránku informující o probíhajícím úklidu a zavěste ji na přístroj.

Odmotejte množství šňůry potřebné pro dosažení k nejbližšímu zdroji elektrické energie, zastrčte ji do zásuvky a zkontrolujte, že svítí na GFCI jednotce červené světlo. Nyní můžete začít s úklidem.


Více informací o úklidové technice KaiVac naleznete na stránce Podlahové mycí a čisticí stroje – KaiVac.

Share This