OmniFlex Dispense and Vac od americké firmy KaiVac je úklidový stroj určený na čištění podlah, vyvinutý speciálně pro hotely, restaurace, kuchyně, jídelny, fast foody a jiné stravovací, gastronomické a potravinářské provozy. Je vhodný také do obchodů, škol, zdravotnictví, průmyslu a všude tam, kde chcete mít perfektně čisté a bezpečně suché podlahy – například na toaletách, v tělocvičnách apod. Pojďme si OmniFlex představit detailněji, abyste mohli nadechnout jeho neuvěřitelné vlastnosti.

Princip fungování

Práce s tímto mycím strojem je naprosto jednoduchá a zvládne ji opravdu každý. Princip celého fungování spočívá v tom, že stroj naplníte čisticím roztokem, který je postupně pomocí automatického dávkovače nanášen na podlahu. Kartáčem prostředek rozetřete po podlaze, čímž dojde k uvolnění všech nečistot, včetně špatně dostupných míst ve spárách dlaždiček, a po chvilce působení už jen vysajete všechny nečistoty a kapaliny z podlahy.

Charakteristika stroje

Čisticí stroj OmniFlex Dispense and Vac nabízí jednoduché, rychlé, efektivní a bezpečné čištění všech tvrdých podlahových krytin. Díky extrémně silnému výkonu je schopen dosáhnout špičkových výsledků i v těch nejnáročnějších podmínkách. Stejně jako ostatní úklidové stroje KaiVac odstraní nečistoty až 60x lépe než při klasickém vytírání mopem. Bez problémů zvládá každodenní čištění a odmašťování podlah téměř v jakémkoliv provoze.

Čistí kuchyně a odstraňuje mastnotu z podlah

OmniFlex Dispense and Vac je bez nadsázky jeden z nejlepších úklidových strojů určený k perfektnímu odstraňování mastnoty a komplexnímu čištění podlah v kuchyních. Drhne, vytírá a vysává všechny tvrdé podlahy, odstraňuje mastnotu, dezinfikuje a dokonale čistí spáry dlaždiček.

Perfektně čistí toalety a sociální zařízení

Díky silnému výkonu, který zajistí odstranění převážné většiny nečistot včetně bakterií a patogenů, je OmniFlex hlavním hygienistou toalet a sociálních zařízení. Nedovolte, aby jste přišli o zákazníky jen proto, že máte špatně uklizené toalety. Ty často hodnotí návštěvníci jako hlavní ukazatel úrovně hygieny.

Vysává jakékoliv rozlité tekutiny

OmniFlexem můžete bez obav vysávat jakékoliv tekutiny, které se rozlijí na podlahu. Tekutiny z podlahy nejen vysaje, ale také perfektně vysuší. To oceníte zejména v obchodech, například když z regálu spadne láhev s tekutinou, nebo v kuchyních, když dojde k úniku mastnot apod.

Zvládá i velké nečistoty, jako je bahno

Naprosto bez starostí si poradí také s hrubými nečistotami, jako je písek, štěrk, sníh, posypová sůl nebo dokonce bahno. Zejména pak v deštivém a jiném nepříznivém počasí oceníte rychlost a sílu tohoto stroje.


Výhody a přednosti stroje

OmniFlex je ideální nejen pro majitele restaurací nebo potravinářských provozů, ale také pro úklidové firmy a facility management. Přečtěte si výhody tohoto unikátního amerického mycího stroje.

Přijatelné pořizovací náklady

OmniFlex Dispense and Vac vychází o zhruba 10-25% levněji než konkurenční mycí a čisticí stroje na podlahu. Vzhledem k jednoduchosti ovládání nepotřebujete investovat ani do školení obsluhy apod. Bohatě si vystačíte s video návody a manuály, které naleznete na našem You Tube kanálu.

Velmi nízká poruchovost

Velmi nízká až téměř nulová poruchovost je důvod, proč jsou mycí stroje KaiVac v Americe a Evropě tak oblíbené a žádané. Velké poruchy jsou opravdu jen výjimečné. Když se náhodou setkáte s poruchou, převážně se bude jednat o poruchu malého charakteru, kterou lze ve většině případů opravit během několika minut a navíc bez speciálního nářadí nebo servisního technika.

Jednoduchost a použitelnost

Podlahové mycí stroje KaiVac jsou všechny vyvinuty tak, aby jejich používání nebylo nijak složité a náročné. Úklid s OmniFlexem je jednodušší než vytírání mopem. Jen otevřete uzávěr vody, pouhým otočením tlačítka nastartuje motor a už vysáváte. Pro zprovoznění není potřeba nic složitě nastavovat ani dělat jiné odborné zásahy.

Dokonalá účinnost

Podle průzkumů odstraní klasický mop při čištění podlahy cca 51 % nečistot. To se vám může zdát hodně, ale ve skutečnosti je to strašně málo, protože úklidové stroje KaiVac odstraní až 99,8 % všech nečistot, které se na podlaze nachází. Tuto hodnotu si dobře zapamatujte až se budete rozhodovat, jaký úklidový stroj si koupíte příště.

Vysoká produktivita

Testy výkonnosti strojů KaiVac odhalili, že oproti jiným konkurenčním strojům jsou 3x až 4x výkonnější. OmniFlex umí vyčistit neuvěřitelných 1 860 m2 za hodinu. Abyste měli reálnou představu, kolik to ve skutečnosti je, tak podlahu v O2 aréně v Praze, která má zhruba 35 000 m2, byste KaiVacem vyčistil(a) za 19 hodin.

Snadná údržba

Že jsou stroje KaiVac jednoduché na obsluhu jsme už zmiňovali. Jednoduchost si ale zachovaly také pro případ údržby. Všechny části jsou lehce odjímatelné, což se hodí pro rychlý a bezproblémový přístup v případě čištění nebo rychlé opravy.

Nízká váha

Stroje KaiVac byly navrženy z lehkých materiálů tak, aby s nimi mohly bez problémů manipulovat i ženy. Jsou tak lehké, že je lze vytáhnout i po schodech.

Nenáročné skladování a přeprava

Rozměrově je OmniFlex velmi kompaktní a nepříliš veliký. Díky tomu ho lze skladovat i v menších prostorách, jako je kumbál. Bez větších problémů se vejde i do menšího osobního automobilu, takže je možné ho jednoduše převážet.


Máte zájem o tento úklidový stroj?

Ozvěte se nám ještě dnes a domluvte si s námi nezávaznou prezentační schůzku. Přijedeme za vámi nebo se vy můžete stavit přímo v naší prodejně. Doporučujeme ale telefonicky nebo emailem ověřit, zda je konkrétně tento stroj na prodejně.

Prodejna de Wolf GROUP Cheb – vybavení pro úklid

Share This