OmniFlex Dispense and Vac (non food) nabízí jednoduchý a rychlý úklid tvrdých podlahových krytin. Je určený speciálně pro potravinářství a průmyslová odvětví, nicméně své využití najde také ve školách, tělocvičnách apod. Tento podlahový mycí stroj má extrémní výkon a je schopen dosáhnou špičkových hygienických výsledků i v těch nejnáročnějších podmínkách, kde se nachází hrubé nečistoty, maziva, oleje atd. Prostřednictvím tohoto článku vám ukážeme jeho opravdové schopnosti a účinky.

Úklid v potravinářství a průmyslové výrobě

Jak funguje

Pracovat s OmniFlexem je zcela jednoduché. Pouze ho naplníte mycím prostředkem, který pak stroj automaticky dávkuje přímo na podlahu. Díky čisticímu kartáči můžete prostředek nanášený na podlahu roztírat a postupně ji drhnout. Tím dochází k uvolňování nečistot, které stroj hravě vysaje, a to včetně špinavé vody a jiných kapalin. Jednoduché, rychlé a efektivní.

Charakteristicka stroje

Je extrémně silný a výkonný. Je možné ho použít i v těch nejnáročnějších podmínkách v průmyslových odvětvích. Stejně jako ostatní úklidová technika KaiVac dokáže odstranit nečistoty až 60x lépe než při klasickém vytírání mopem. Je vhodný pro každodenní čištění podlahových krytin, a to včetně odstraňování tuků a mastnot téměř v jakémkoliv provoze.

Odstraňuje mastnotu z průmyslových podlah

OmniFlex Dispense and Vac dokáže velmi účinně odstranit jakékoliv mastnoty a oleje z průmyslových podlah. Zvládá i velké nečistoty, jako je například bahno, písek, štěrk, sníh nebo posypová sůl. Uklidíte s ním zkrátka cokoliv.

Drhne, vytírá, vysává i suší podlahy

Asi víte, jak náročný je úklid průmyslových prostor. Díky tomuto stroji to ale může být podstatně jednodušší a efektivnější. OmniFlex Dispense and Vac je totiž opravdu velký dříč, který nejenže odstraňuje mastnoty, drhne a vytírá podlahy, ale také je rovnou vysává a suší, což zaručuje, že podlaha bude po jejím vyčištění také suchá a bezpečná.

Dezinfikuje podlahy v potravinářství

Síla OmniFlexu je opravdu obrovská. Můžete tak mít jistotu, že naprosto perfektně zbaví podlahy všech bakterií a choroboplodných zárodků. Do nádoby, která je určena pro čisticí prostředek, můžete nalít také dezinfekci, která zajistí vyhubení všech nežádoucích organizmů. Stroj tak slouží i pro dezinfekci podlah, což ocení zejména výrobci potravin.

Výhody a přednosti stroje

OmniFlex Dispense and Vac je vhodný nejen do potravinářských provozů, ale také pro úklidové firmy, které určitě ocení výhody tohoto unikátního amerického podlahového stroje.

Nízké pořizovací náklady

Veškeré podlahové mycí a čisticí stroje Kaivac, které prodáváme, jsou v průměru zhruba o 10-25 % levnější než jiné konkurenční stroje stejné třídy. Stroje Kaivac jsou navíc tak jednoduché, že si nemusíte platit ani žádné školení pro práci s nimi. Určitě vám budou stačit naše video návody a manuály, které naleznete na našem You Tube kanálu.

Kvalita a téměř nulová poruchovost

Hlavním důvodem, proč jsou stroje Kaivac v Americe a Evropě tak oblíbené, je jejich téměř nulová poruchovost. Zásluhu na tom mají zejména technici a konstrukční inženýři společnosti Kaivac, kteří stroje dlouhá léta vyvíjejí.

Ovladatelnost a jednoduchost

Nikdo nechce mycí stroj, který je složitý, což bylo i základním požadavkem při vývoji prvních kusů v roce 1997. Používání těchto strojů je jednodušší než práce s mopem. Stačí otevřít vodu, nastartovat motor a vysáváte. Žádné složité nastavování a seřizování. Nic takového.

Vysoký výkon a účinnost

Je dokázáno, že úklidové stroje Kaivac dokáží při čištění podlahy odstranit až 99,8 % nečistot, přičemž mop pouhých 51 %. Stroj je takto účinný zejména díky svému vysokému výkonu.

Jednoduchá údržba

Aby mycí stroj sloužil dlouhá léta, je potřeba se o něj také pravidelně starat. Se základní údržbou, což je zejména mytí a promazávání, si hravě poradí i méně zručný člověk. OmniFlex Dispense and Vac má několik lehce odjímatelných částí, které vám usnadní přístup v případě čištění nebo rychlých oprav.

Nízká váha a kompaktní rozměry

Mycí stroje Kaivac nejsou nijak výrazně těžké, a proto s nimi mohou pracovat i ženy. Bez větších problémů je lze vytáhnout i po schodech. OmniFlex Dispense and Vac je středně velký stroj, takže se dobře vejde i do menší úklidové místnosti. Díky své nízké váze a kompaktnosti ho lze dobře nakládat do auta a převážet dle potřeby.


Máte zájem o tento podlahový mycí stroj?

Neváhejte nás kontaktovat a my se s vámi co nejdříve spojíme. Domluvíme se na osobní schůzce a stroj vám představíme. Můžeme za vámi přijet kamkoliv po České republice anebo se vy můžete zastavit u nás na prodejně v Chebu.

Prodejna de Wolf GROUP Cheb – vybavení pro úklid

Share This