Ačkoliv jsme odpůrci vytírání za pomocí mopu, jedna výjimka přesto existuje. Jedná se o profesionální a víceúčelový úklidový vozík OmniFlex™ Microfiber Trolley System od americké firmy Kaivac. Tento úklidový vozík je totiž zcela jiný než konkurenční běžně dostupné vozíky. Při práci s ním se totiž používají mikrovláknové mopy, které se při každém jednom vytření mění za čisté. Tento druh mopu je levné, ale přitom funkční řešení, díky kterému lze udržet minimální riziko křížové kontaminace. Pojďme si ho představit.

Víceúčelový úklidový vozík OmniFlex s mikrovláknovými mopy je výsledkem letitých zkušeností profesionálů z oblasti úklidových služeb. Byl navržen na základě řešení problémů v reálném životě. Při navrhování bylo bráno v potaz vše od hygienických požadavků, produktivity, ergonomie až po dopad na životní prostředí a návratnost investic. Tento úklidový vozík pro profesionální použití kombinuje inovativní komponenty a funkce, které vám umožní přizpůsobit systém čištění tak, aby vyhovoval vašim přesným požadavkům a potřebám.

Úklidový vozík

Úklidový vozík je lehce přenosný

Víceúčelový úklidový vozík OmniFlex Microfiber Trolley je ideální řešení pro úklidové práce, kde je potřeba zdolávat schody nebo jiné překážky. Bez problému ho lze také naložit do auta a převážet. Vozík je lehký, kompaktní a jeho přídavné odkládací vaničky lze snadno vyjmout, spojit nebo oddělit, což je důležité zejména pro přepravu, ale také při manipulaci mezi budovami nebo po schodech.

Připojíte k němu až 5 vaniček

Úklidový vozík OmniFlex Microfiber Trolley System je dobře promyšlený vysokokapacitní čisticí systém pro mobilní použití.

K dispozici je až 5 průhledných vaniček na odkládání příslušenství, nástrojů a spotřebního materiálu. V hlavní nádrži, která má obsah 38 litrů, můžete přepravovat různé kapaliny nebo čisticí prostředky. Kolem okraje vestavěné nádrže jsou držáky pro uchycení škrabek, stěrek, šroubováků a mopu.

Na podlahu vždy aplikuje čerstvou vodu

Nádrž pro čisticí roztok, která je umístěna na zadní straně vozíku, má vlastní výtokový ventil, což umožňuje, že pracovník používá na čištění podlahy vždy čistou vodu, případně vodu z čisticím přípravkem nebo dezinfekcí.

Pracovníci úklidu jsou zvyklí, že mop s hadrem máchají a perou ve stále stejné a špinavé vodě, což je zásadně špatně, protože dochází k neustálému vracení špíny z kbelíku zpět na podlahu. U úklidového vozíku OmniFlex Microfiber Trolley System je to zcela jinak. Čisticí hadr, v našem případě z mikrovlákna, se nikdy nedostane do kbelíku s čistou vodou, což zaručuje efektivnější a dokonalejší úklid podlahy. V jedné z vaniček pro odkládání příslušenství je k dispozici potřebný počet mikrovláknových mopů pro daný provoz, které jsou navrstvené na sobě. Při každém novém stírání podlahy si tak pracovník úklidu na mop nasadí nový čistý hadr z mikrovlákna, který perfektně odstraní nečistoty a minimalizuje nebezpečí křížové kontaminace.

Žádné vylévání nebo cákání mimo

Úklidový vozík je konstruován tak, aby nedocházelo k rozlévání nebo cákání roztoku mimo nádobu během naklonění nebo přejíždění hrbolů a výstupků podlahy. Vestavěná bariéra rozptýlí případné vlny, které jsou u podobných úklidových vozíků běžné. S OmniFlex Microfiber Trolley Systemem máte jistotu ultra jemné jízdy.

Spojitelné zásobníky

OmniFlex zahrnuje lehké a všestranné plastové vaničky. Ty můžete používat buď s celým úklidovým vozíkem, na který je zavěsíte, nebo zvlášť, a to tak, že je spojíte a uzamknete, jak můžete vidět na prezentačním videu níže.

Doplňky pro rozšíření schopností

Jako součást kompletního OmniFlex Crossover Cleaning System můžete víceúčelový úklidový vozík Microfiber Trolley vylepšit pro neomezené možnosti. Zcela jednoduše můžete přidávat volitelné kompatibilní komponenty a nástroje značky Kaivac, jako například vysavač pro suché a mokré vysávání nebo vnitřní vysokotlaký čistič (tzv. wapka). Díky přidání těchto komponent se váš úklidový vozík přemění na vysokorychlostní a plně automatizovaný čisticí systém nejen na podlahy.

Ergonomie

V přední části vozíku je vestavěné vypouštěcí hrdlo, díky kterému lze lehce vylévat špinavou vodu do toalety. Rukojeť má volitelně nastavitelnou délku, což umožňuje rychlé a bezpečné řízení úklidového vozíku.

Ekologický – zelený úklid

Při vytírání podlah s mikrovláknovými hadříky, které lze používat opakovaně, ušetříte až 90 % čisticího prostředku.

V některých případech nemusí být použity dokonce vůbec žádné chemikálie, ale jen čistá voda, případně ekologický čisticí prostředek. To znamená ekologičtější přístup k úklidu a čištění.

Levný profesionální úklidový vozík

Mikrovláknové hadříky používají až 90 % méně čisticích prostředků, což snižuje náklady. Úklidový vozík OmniFlex Microfiber Trolley System se tak řadí k levnému řešení úklidu podlah pomocí úklidového vozíku – mopu.

Funkce úklidového vozíku OmniFlex

  • flexibilní a hygienický
  • ergonomický a ekologický
  • na řídící rukojeť lze zavěsit až tři pomocné nádoby
  • dovnitř nebo na vršek zásobníku na roztok lze umístit další dvě skladovací nádoby
  • uzávěry se pohodlně skladují v horní části úklidového vozíku

Pro koho je úklidový vozík vhodný

Profesionální úklidový vozík OmniFlex Microfiber Trolley System je vhodný pro každodenní vytírání a čištění podlah a pevných povrchů, ale také pro odmašťování kuchyní nebo uklízení toalet.

Úklidový vozík OmniFlex se hodí pro

Profesionální úklidový vozík

Máte zájem o tento úklidový vozík?

V případě zájmu o tento úklidový vozík nás kontaktujte. Nebo se stavte v naší prodejně v Chebu, kde je možné ho vidět a dokonce osobně vyzkoušet.

Prodejna de Wolf GROUP Cheb – vybavení pro úklid

Share This