Máte v plánu pořídit nástroj na čištění eskalátorů, travelátorů a jiných druhů pojízdných schodů, chodníků a nákladních pásů? Máme pro vás velmi efektivní řešení, díky kterému dokážete eskalátory vyčistit až o neuvěřitelných 70 % levněji, a to navíc bez zastavení eskalátorů a bez potřeby elektrické energie. Nevěříte? Podívejte se na video s českými titulky.

Textový přepis videa

Vítejte v budoucnosti bezpečné a účinné údržby eskalátorů díky jedinečnému úklidovému systému REN.

Tato inovativní technologie umožňuje úklid eskalátorů zvládnout během pouhých 5 minut. Nástroj je velmi lehký, snadný k použití a vyžaduje k obsluze pouze jednu osobu.

Tento nástroj má stejné rozměry jako eskalátor a není tak k úklidu nutné použití dalších úklidových prostředků. Zároveň během úklidu nemusí být provoz eskalátoru omezen nebo přerušen.

Nízká profilovaná stěrka vyrobená z materiálu zajišťujícího dobrý prokluz a vyplnění všech záhybů, zajišťuje snadné čištění rozlitých nápojů a tekutin.

Uklízejte eskalátory pomocí REN uklízecího systému. Ušetří vám tak spoustu času a peněz a umožní zcela přeplánovat denní úklid. Je to levné a snadné řešení. Eskalátory nemusí být už nikdy více špinavé.


Další informace o tomto nástroji se dozvíte na stránce Stroje na čištění eskalátorů – REN.

Share This