SpaceVac – čisticí systém pro úklid ve výškách

78.650 116.402  s DPH

SpaceVac představuje nejlepší způsob pro čištění ve výškách. Jedná se o zcela unikátní a moderní čisticí systém pro použití uvnitř, venku a v objektech s nebezpečím výbuchu, tzv. ATEX zónách. Dosáhnete s ním až do výšky neuvěřitelných 16 metrů. Díky konstrukci, která je vytvořena z uhlíkových vláken, je SpaceVac velmi lehký, ale přitom kvalitní a vysoce odolný. Je vhodný na čištění stěn, fasád, oken, výloh, solárních panelů, okapů, žlabů, trubek, regálů, skladových systémů, technologických zařízení umístěných pod stropem (zářivky, klimatizace, zavěšené lávky s kabeláží) atd. Už nebudete potřebovat žádné žebříky, lešení ani plošiny.

Doprava a školení zdarma: Stroj vám po zakoupení osobně přivezeme na jakékoliv místo v České republice a proškolíme vás nebo vámi pověřeného pracovníka, jak s ním správně pracovat a jak ho udržovat.

Katalogové číslo: - Kategorie:

SpaceVac je doplněk pro profesionální průmyslové vysavače s vysokým výkonem. Základ tvoří sací hadice a trubka z uhlíkových vláken, na kterou lze nasadit celou řadu nástavců, čisticích hlav, kartáčů, adaptérů, sacích hubic apod., které jsou určeny na čištění různých zákoutí, mezer, výstupků a jiných těžko dostupných míst ve výškách. SpaceVac je rozdělen podle typu použití na vnitřní a venkovní čisticí systém a systém ATEX. Každá sada je rozdílná a obsahuje jiné příslušenství.

Vnitřní čisticí systém - SpaceVac Internal

Čisticí systém pro vnitřní použití, který umožňuje obsluze rychlé a bezpečné čištění ve výšce až 12 metrů. Obsahuje hadicovou manžetu pro jednoduchou montáž a bezpečné uchycení a lehkou a přitom robustní sací trubku o průměru 38 mm. Součástí sady pro čištění interiérů je přídavná kamera s monitorem, díky které můžete sledovat čištěné místo. Monitorovanou práci lze pomocí přídavné kamery zaznamenat a předat zákazníkovi. SpaceVac obsahuje také širokou škálu speciálních kartáčů, nástrojů a dalšího příslušenství, které umožňuje úklid ve výškách a obtížně dosažitelných místech.

Úklidové oblasti: muzea, archivy, ateliéry, divadla, sklady, regály, obchody, kanceláře, výlohy, továrny, průmyslové zóny, výrobní podniky, bazény, sportovní centra, hotely, potravinářské provozy a jiné průmyslové podniky.

Obsah sady:

SV38/PK - Souprava tyčí
SV38/16P - tyč z uhlíkových vláken (38 mm x 1,6 m)
SV38/08P - tyč z uhlíkových vláken (38 mm x 0,8 m)
SV/PB - polstrovaná taška pro přenos zařízení

SV38/HO - Souprava hadic
SV38/5H - hadice (5 m x 38 mm)
SV38/HA/HC - adaptér k hadici
SV38/50H - přípojka hadice k vysavači
SV/HB - přenosná taška na hadice

SV38/HK - Souprava hlav a kartáčů
SV38/135H/V2 - hlava z uhlíkových vláken 135 °
SV38/90H/V2 - hlava z uhlíkových vláken 90 °
SV38/45H/V2 - hlava 45 °
SV38/STR/V2 - hlava rovná
SV38/8SW/V2 - boční kartáč 200 mm
SV38/15SW/V2 - boční kartáč 380 mm
SV38/FLT/V2 - nástavec na podlahy a zdi
V38/12DB/V2 - potrubní kartáč 300 mm
SV38/SRB/V2 - kulatý kartáč 38 mm

SV/CK - Kamerová souprava
SV/CAM - kamera HD
SV/MON - monitor
SV/MC - připevňovací Klip na monitor
SV/CC - připevňovací klip na kameru
SV/CB - přenosná taška na kameru

Venkovní čisticí systém - SpaceVac External

Venkovní čistící systém SpaceVac je určený pro čištění fasád, solárních panelů, trubek, okapů, žlábků apod. Sací roura má průměr 50 mm, což zajišťuje zvýšený průtok vzduchu a lepší sání při čištění ve výškách. Můžete na ní připevnit také kameru a malý monitor, díky kterému lze sledovat postup čištění v reálném čase. Balení obsahuje speciální sadu čisticích hlav a násad určených pro průmyslové použití. Tyto nástroje umožňují čištění špatně dostupných míst, jako jsou zákoutí, mezery, výstupky apod.

Úklidové oblasti: Domy, haly, fasády, opláštění budov, stěny, okapy, odtokové žlaby, solární panely, okna, přístřešky a jiné.

Obsah sady:

SV50/PK - Souprava tyčí
SV50/16P - tyč z uhlíkových vláken (50 mm x 1,6 m)
SV50/08P - tyč z uhlíkových vláken (50 mm x 0,8 m)
SV/PB - polstrovaná taška pro přenos zařízení

SV50/HO - Souprava hadic
SV50/75H - hadice (7,5 m x 50 mm)
SV50/HA/HC - adaptér k hadici
SV50/50H - přípojka hadice k vysavači
SV50/HB - Přenosná taška na hadice

SV50/HK - Souprava hlav a kartáčů
SV50/135H - hlava z uhlíkových vláken 135 °
SV50/38ST - hrot 50-38 mm
SV50/38RT - standard 50-38 mm
SV50/38CT - štěrbiny 50-38 mm
SV50/50ST - špička 50 mm

SV/CK - Kamerová souprava
SV/CAM - kamera HD
SV/MON - monitor
SV/MC - připevňovací Klip na monitor
SV/CC - připevňovací klip na kameru
SV/CB - přenosná taška na kameru

Čisticí systém do výbušného prostředí - SpaceVac ATEX

Patentovaný čisticí systém ATEX byl vyvinut speciálně pro použití v oblastech označených jako výbušné. Systém je 100% vodivý a zaručuje provoz bez jisker. Sada z plně vodivých materiálů je vybavena sací trubkou o průměru 38 mm. Aby SpaceVac zaručil při používání v uzavřených výbušných prostředích antistatický provoz bez jiskření, je vyroben ze 100% uhlíkového vlákna. Integrovaný adaptér pro hadicové manžety umožňuje jednoduchou montáž celého systému. Manžeta se vejde na libovolný vysavač s 38 mm vstupem na sací hadici. Je bezpodmínečně nutné používat průmyslový vysavač, který je certifikovaný pro provozy s nebezpečím výbuchu - ATEX. Čisticí systém obsahuje mnoho speciálních antistatických kartáčů, čisticích hlavic z uhlíkových vláken a dalšího příslušenství pro různé druhy čištění ve výškách.

Úklidové oblasti: Prostředí, kde hrozí nebezpečí výbuchu, jsou například provozy, kde se nachází zařízení na zpracování potravin, skladovací sila, prádelny, dřevařské podniky, čerpací stanice pohonných hmot, provozy s technologiemi sypkých surovin, sklady technických plynů a hořlavých kapalin apod.

Obsah sady:

SVA/PK - Souprava tyčí
SVA/16P - tyč 100% uhlíkové vlákno ATEX
SVA/08P - tyč 100% uhlíkové vlákno 0,8 m
SV/PB - polstrovaná taška pro přenos zařízení

SVA/HO - Souprava hadic
SVA/5H - antistatická hadice ATEX (5 m x 38 mm)
SVA/HA/HC - adaptér k hadici ATEX
SVA/HC - přípojka hadice k vysavači
SVA/HB - přenosná taška na hadice

SVA/HK - Souprava hlav a kartáčů
SVA/135H/V2 - hlava ze 100% uhlíkových vláken 135 °
SVA/90H/V2 - hlava ze 100% uhlíkových vláken 90 °
SVA/STR/V2 - hlava ze 100% uhlíkových vláken rovná
SVA/8SW/V2 - boční kartáč 200 mm
SVA/15SW/V2 - boční kartáč 380 mm
SVA/FLT/V2 - obdélníkový kartáč
SVA/RB/V2 - velký kulatý kartáč
SVA/CT/V2  -štěrbinová hlava ATEX
SVA/45H/V2 - hlava z uhlíkových vláken 45 %

Další informace

Použití

SpaceVac Internal, SpaceVac External, SpaceVac ATEX

Centrum nastavení ochrany osobních údajů

Funkční (nutné)

Tzv. funkční soubory cookie jsou nutné pro základní funkce stránky. Mezi ně patří soubory cookie, které stránce umožňují si vás zapamatovat při procházení stránky prostřednictvím analytického nástroje Google Analytics. Umožňují používat nákupní košík a pokladnu a také pomáhají se zabezpečením a plněním předpisů.

Google Tag Manager (Google Analytics)

Remarketing

Shromažďování údajů pro remarketing v Obsahové a Vyhledávací síti. Jedná se o údaje o přihlášených uživatelích, kteří Googlu umožnili přidružit informace o historii procházení obsahu v prohlížeči a aplikacích k jejich účtu Google a tyto údaje používat k zobrazování personalizovaných reklam.

Google.com, Seznam.cz

Přehledy inzerce

Funkce inzertních přehledů, jako jsou přehledy demografických údajů a zájmů publika, přehledy DoubleClick Campaign Manager a DoubleClick Bid Manager a přehledy zobrazení v Obsahové síti Google, které nám pomáhají lépe porozumět našim uživatelům.

Google.com