Potřebujete pravidelně odsávat prach ve výškách a přitom využít váš stávající průmyslový vysavač? Máme pro vás řešení – doplněk SpaceVac pro profesionální vysavače, se kterým můžete vysávat až ve výšce 16 metrů. Je určen pro odsávání prachu a jiných nečistot z celé řady vnitřních i venkovních povrchů a lze ho použít také ve výbušném prostředí (ATEX). Jak SpaceVac pracuje a co vše s ním můžete čistit a vysávat?


Tři sady, desítky různých použití

Odsávací systém SpaceVac nabízí opravdu unikátní řešení ve třech variantách pro použití v interiérech, venkovním a výbušném prostředí s označením ATEX. Je nutné dodat, že doplněk SpaceVac neobsahuje vlastní vysavač ani jiné odsávací zařízení. Můžete ho ale připojit na váš stávající průmyslový vysavač, případně vám doporučíme, jaký si pořídit.

  1. Vnitřní odsávání
  2. Venkovní odsávání
  3. Odsávání ve výbušném prostředí

1. Vnitřní odsávání

Ve vnitřních prostorách můžete rychle a bezpečně odsávat až ve výšce 12 metrů. Tuto sadu lze použít například pro vysávání regálů, stěn, stropů, vzduchotechniky, klimatizace, zářivek a osvětlení, závěsných lávek, rantlů apod.

Ideální pro: průmyslové a výrobní podniky, potravinářské provozy, sportovní centra a bazény, divadla, kina, ateliéry, muzea, archivy, hotely a další.


2. Venkovní odsávání

Ve venkovním prostředí můžete odsávat dokonce až ve výšce 16 metrů. Venkovní sadu SpaceVac lze použít na čištění a odsávání fasád, opláštění budov, okapů, žlabů, odtokových kanálků, trubek, solárních panelů, veřejného osvětlení apod.

Ideální pro: domy, haly, průmyslové objekty, nákupní centra apod.


3. Odsávání ve výbušném prostředí

SpaceVac nabízí také sadu určenou pro odsávání a čištění ve výbušném prostředí s označením ATEX. Všechny komponenty jsou tak vyrobeny ze 100% uhlíkového vlákna, které je 100% vodivé a zaručuje provoz bez jiskření. Pro použití ve výbušném prostředí je nutné používat také průmyslový vysavač certifikovaný pro ATEX zóny.

Ideální pro: ATEX prostředí, kde hrozí nebezpečí výbuchu – skladovací sila, prádelny, dřevozpracovatelské provozy, provozy sypkých surovin, sklady technických plynů a hořlavých kapalin, benzínové stanice, ale také například provozy se zařízením na zpracování potravin.


Mnoho příslušenství a doplňků

Celý systém tvoří speciální sací hubice a sací trubka z uhlíkových vláken, na kterou je možné jednoduše připevnit různé:

  • nástavce,
  • kartáče,
  • čisticí hlavy,
  • manžety,
  • hadice,
  • klipy na připevnění,
  • a další adaptéry.

Maximální bezpečnost a kontrola

Všechny odsávací trubky SpaceVacu, čisticí hlavy i nářadí mají jedinečný zamykací mechanismus pro maximální bezpečnost obsluhy. Tento uzamykací systém zajišťuje, aby v průběhu používání nedošlo k nechtěnému oddělení jednotlivých komponent, které by mohly způsobit pád z výšky a někoho zranit.

Na SpaceVac můžete navíc nasadit kamerový systém (malou kameru a monitor), který slouží pro kontrolu čištěných míst, které jsou příliš vysoko a není do nich vidět.


Kde koupit SpaceVac pro výškové odsávání

Tento systém pro výškové odsávání a čištění můžete zakoupit buď na naší prodejně v Chebu nebo přes náš e-shop – SpaceVac – čisticí systém pro úklid ve výškách. Můžete si také domluvit schůzku s naším obchodníkem, který pravidelně cestuje po Česku, a SpaceVac vám může předvést osobně.

Share This