Tápete nad originálním dárkem k narozeninám, Vánocům nebo výročí pro muže či ženu? Pokud už vám došly nápady, jeden bychom pro vás měli. Věnujte jako dárek čisticí koberec nebo rohožku s vlastním jménem, nápisem nebo logem firmy. Grafické možnosti a barvy jsou velmi široké.

Originální dárek pro kohokoliv

Rohožka s logem firmy je skvělý dárek, který potěší opravdu každého. Je to totiž jedinečný dárek, který v běžném obchodě nekoupíte. Hodí se nejen pro majitele či majitelku firmy, ale vlastně pro kohokoliv, komu chcete udělat radost. Lze ji použít jak v interiéru, jako vstupní textilní rohož, tak v exteriéru, jako vchodová rohož. Radost můžete udělat klidně i dítěti, kterému do dětského pokojíčku položíte rohož s jeho jménem nebo jeho oblíbenou filmovou či pohádkovou postavou.

Možnosti tisku na rohož

Na čisticí koberec či rohožku lze vytisknout téměř cokoliv a v jakékoliv barvě. Potisk se totiž vytváří pomocí Jet-Print technologie. Můžete tak nechat vytisknout například:

  • logo firmy
  • znak nebo erb
  • jméno
  • slogan
  • nápis
  • obrázek

Materiál rohože

Čisticí rohož s vlastním potiskem je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu (HTN – High Twist Nylon), což je 100% polyamid. Zespodu je nitrilová gumová podložka, která má protiskluzový efekt.

Jak objednat dárek?

S návrhem vašeho originálního dárku vám samozřejmě pomůžeme. Stačí, když si vyberete ze 44 barev rohoží, pošlete nám motiv, který na ní chcete vytisknout, a my už se postaráme o vše ostatní. Termíny dodání, možnosti údržby a velikosti se dočtete na stránce Rohože s logem, vlastním nápisem nebo jménem.

Share This