Jakmile se jedná o toalety a sociální zařízení nebo jiné silně znečištěné plochy, jen velmi těžko nějaký čisticí stroj překoná technologii OmniFlex Spray and Vac od americké společnosti Kaivac. Spray and Vac je kombinací vysokotlakého čističe (Wap), vodního vysavače a pojízdného úklidového vozíku. Byl sestrojen pro odstraňování extrémních nečistot a zároveň patří do skupiny úklidových strojů umožňující bezdotykový úklid. Co vše zvládá Spray and Vac, jak se s ním pracuje a proč byste si ho měli pořídit?

Čistí toalety, koupelny, ale i mastné kuchyně

S tímto čisticím strojem perfektně odstraníte všechny nečistoty a zbavíte místnost také zápachu. Je tak silný, že dokáže odstranit až 99,8 % nečistot, což zaručuje velmi nízké riziko křížové kontaminace nežádoucími bakteriemi.

Díky silné wapce rozbijete strukturu nečistot, které se uvolní a následně vysají pomocí super výkonného vodního vysavače. Můžete s ním čistit kompletně celé sociální zařízení od toalet přes pisoáry až po sprchy nebo šatny.

Bez jakýchkoliv obav ho můžete použít v gastronomických provozech, například kuchyních. Hravě si poradí s mastnotou na podlaze či dlaždičkách. Použít ho můžete také při čištění průmyslových lednic a mrazáků.

Vydrbe podlahy, schody a nakonec i koberce

Ano, Spray and Vac je tak trochu všestranný. Můžete s ním čistit podlahy, zábradlí, stěny, schodiště, ale také školní skříňky, tělocvičny, chodby apod. Stroj je ale možné použít také pro čištění a vysávání koberců. Stačí k němu připojit extrakční násadu na koberce, která zahrnuje dvě trysky – pro hloubkové průmyslové čištění koberců a odsávání vody.

Vysaje vše, co mu přijde do cesty

Díky unikátní technologii, neuvěřitelné síle a celkové robustnosti, stroj zvládne vysát opravdu hrubé nečistoty. Hravě si poradí nejen s vodou, ale také solí, sněhem, blátem, pískem a kamínky. Mnozí ho používají také pro čištění podzemních parkovišť, chodníků, sklepů, půd apod.

Nezanechá za sebou žádný čisticí prostředek ani jiné zbytky nečistot, jako se tomu děje typicky při vytírání klasickým neudržovaným mopem. Je proto vhodný pro firmy, které dodržují environmentální politiku nebo jsou ochránci přírody a životního prostředí.

Je 60 krát účinnější než mop

Studie ukazují, že čisticí technologie Spray and Vac od firmy Kaivac jsou až 60 krát účinnější v odstraňování bakterií ze spár podlah a dlaždiček než při vytírání klasickým mopem. Je to způsobeno jak silným výkonem, tak tím, že čisticí stroj vysaje znečištěnou vodu do zvláštní oddělené nádrže. Díky tomu dochází k výraznému snížení rizika křížové kontaminace.

Tip: Mokrá podlaha představuje pro kolemjdoucí zvýšené riziko uklouznutí s následkem úrazu. Používejte proto jen stroje, které vysají podlahy úplně dosucha. Podlaha bude nejen perfektně čistá, ale také bezpečná. Váš bezpečnostní technik bude mít určitě radost.

Šetří čisticí prostředky, ale i přírodu

Plýtvání čisticími prostředky díky špatnému dávkování je v oblasti úklidu celkem známá a častá věc. Se stroji Kaivac se vám to ale nestane. Mají totiž systém automatického dávkování, což zaručuje, že na povrch bude naneseno vždy stejné množství čisticího přípravku. Díky tomu pak dochází ke zlepšování účinnosti čištění, snižování množství odpadu a logicky také k úspoře nákladů na čisticí prostředky.

Umí čistit ekologicky. Stačí mu jen voda

Ve skutečnosti ale při čištění s úklidovými stroji Kaivac žádné chemikálie ani jiné čisticí a dezinfekční prostředky nepotřebujete. Perfektních výsledků dosáhnete i při čištění pouze čistou vodou, a to díky obří síle těchto strojů.

Tip: Jak na profesionální ekologický úklid? Stačí výkonný úklidový stroj, čistá voda nebo ekologický čisticí prostředek

Je lehký a uživatelsky jednoduchý

Ani s přepravou a manipulací si nemusíte dělat žádné větší starosti. Stroj je lehký a kompaktní. Lze ho zcela jednoduše rozebrat a zase smontovat. Jednotlivé části jsou konstruované tak, aby bylo všech uživatelsky jednoduché, rychlé a efektivní. Se strojem můžete lehce manipulovat také po schodech a vejde se vám i do menšího auta.


Máte dotaz nebo zájem o čisticí stroj Kaivac?

Pokud byste se chtěli na něco zeptat, využijte formulář pro komentáře, který naleznete pod tímto článkem. Rádi vám zodpovíme jakýkoliv dotaz. V případě, že byste si chtěli vlastnosti a účinky stroje vyzkoušet osobně, kontaktujte nás nebo se zastavte na naší prodejně v Chebu, kde je stroj k dispozici.

Prodejna de Wolf GROUP Cheb – vybavení pro úklid

Centrum nastavení ochrany osobních údajů

Funkční (nutné)

Tzv. funkční soubory cookie jsou nutné pro základní funkce stránky. Mezi ně patří soubory cookie, které stránce umožňují si vás zapamatovat při procházení stránky prostřednictvím analytického nástroje Google Analytics. Umožňují používat nákupní košík a pokladnu a také pomáhají se zabezpečením a plněním předpisů.

Google Tag Manager (Google Analytics)

Remarketing

Shromažďování údajů pro remarketing v Obsahové a Vyhledávací síti. Jedná se o údaje o přihlášených uživatelích, kteří Googlu umožnili přidružit informace o historii procházení obsahu v prohlížeči a aplikacích k jejich účtu Google a tyto údaje používat k zobrazování personalizovaných reklam.

Google.com, Seznam.cz

Přehledy inzerce

Funkce inzertních přehledů, jako jsou přehledy demografických údajů a zájmů publika, přehledy DoubleClick Campaign Manager a DoubleClick Bid Manager a přehledy zobrazení v Obsahové síti Google, které nám pomáhají lépe porozumět našim uživatelům.

Google.com

Share This